Assistent Inkoper (Wijchen, Nederland)

Op locatie:       Wijchen, Gelderland, Nederland Afdeling:            Inkoop Functieomschrijving Als assistent inkoper ondersteun je ons inkoopteam. Jij verzorgt de dagelijkse operationele inkoopwerkzaamheden en dankzij jou loopt ons inkoopproces optimaal. Heb je een passie voor inkoop en interesse in techniek?...

Op locatie:       Wijchen, Gelderland, Nederland
Afdeling:            Inkoop

Functieomschrijving

Als assistent inkoper ondersteun je ons inkoopteam. Jij verzorgt de dagelijkse operationele inkoopwerkzaamheden en dankzij jou loopt ons inkoopproces optimaal. Heb je een passie voor inkoop en interesse in techniek? Dan maken we graag kennis met jou.

Wat ga je doen?

In jouw rol als assistent inkoper zorg jij voor het versturen van inkooporders aan de hand van een behoeftelijst of interne bestelling. Je bewaakt de levertijden met de leveranciers en belt of reclameert de leverancier in het geval van overschrijding van de levertijden. Je controleert en archiveert de inkooporders en opdrachtbevestigingen.

Jij bent de spin in het web die alle interne vragen kan voorvertalen naar onze leveranciers. Mis je informatie om jouw werk goed te kunnen doen? Jij schroomt niet om de informatie op te halen bij onze interne klanten en collega’s.

Zie je verbeterkansen in onze administratieve inkoopprocedures en werkwijzen? Dan sta je vrij om een verbetervoorstel te doen. In jouw functie neem je initiatief en vind je kwaliteit- en resultaatgericht werken belangrijk.

Daarnaast ga je:

  • Nabellen ten behoeve van tijdige toezending van de orderbevestiging en leveringen van de leveranciers;
  • Administratief verwerken van orderbevestigingen;
  • Controleren van de inkooporder en de opdrachtbevestiging met betrekking tot levertijden, prijzen en aantallen en je signaleert afwijkingen;
  • Afhandelen van afwijkende inkoopfacturen;
  • Verwerken van geaccordeerde prijswijzigingen van leveranciers.

Maak kennis met jouw team

Deze functie is voor 36 tot 40 uur per week. Je werkt samen met een Project Buyer en een Junior inkoper. In dit team werken we samen aan het leveren van de beste kwaliteit en de beste resultaten. Je komt te werken in een hecht team, waar iedereen elkaar dagelijks helpt en ondersteund. Wanneer je ziet dat een collega het druk heeft spring je bij. Andersom helpt de collega jou wanneer jij het druk hebt. Naast hard werken is er ook ruimte voor jouw privé leven. Het team is open en deelt veel met elkaar.

Ons aanbod

  • Wij volgen de CAO Metalektro met een marktconform salaris vanaf schaal F afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
  • Een collectieve pensioenregeling en vrijwillige verzekering;
  • Je krijgt van ons een laptop;
  • Flexibel werken is mogelijk. Je mag jouw eigen werktijden indelen tussen 07:30 en 18:00 uur;
  • Wij bieden jou de kans om via ons de NEVI-MIL opleiding te volgen;
  • Leuke bedrijfsuitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO-niveau 4 diploma aangevuld met vakgerichte opleidingen, trainingen en/of cursussen op het gebied van computergebruik, ERP, softwarepakketten en productkennis;
  • Je hebt enige jaren administratieve inkoopervaring, bij voorkeur in een technisch productiebedrijf;
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Interesse? Solliciteer via onderstaande knop of maak je interesse kenbaar via sollicitatie@mpac-group.com.

Vragen? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via 024-6486655.

Wie is Mpac Langen?

Mpac Langen ontwerpt en produceert geautomatiseerde verpakkingsmachines voor bedrijven in de hele wereld. Dit doen wij in verschillende segmenten van de Fast Moving Consumer Goods (FMCG)-branche, o.a. Healthcare, Food & Beverage en Pharma. Wij maken deel uit van Mpac Group, met productievestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en verkoop- en servicekantoren in Singapore en Thailand. Vanuit deze locaties bedienen we onze klanten wereldwijd. Kom jij ons team versterken?

* Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.*

Solliciteer nu

Solliciteer dan nu op de rol van Assistent Inkoper

  • Max. file size: 50 MB.
  • By clicking "Submit", you are consenting to the data you provide in this form being processed by us for marketing purposes, market research, and in order for us to contact you or send you information for business purposes. Mpac Group may also disclose the data within its group of companies and to its professional advisers, regulators and agents for the above purposes.