Area Sales Manager (Hybride/Wijchen, Nederland)

Locatie:             Hybride/Wijchen, Gelderland, Nederland Afdeling:            Sales Functieomschrijving Ben jij een ervaren Sales Manager met een passie voor de food- en verpakkingsindustrie? Heb je een sterk strategisch inzicht en weet je hoe je klantrelaties kunt uitbouwen en onderhouden? Dan is de rol...

Locatie:             Hybride/Wijchen, Gelderland, Nederland

Afdeling:            Sales


Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Sales Manager met een passie voor de food- en verpakkingsindustrie? Heb je een sterk strategisch inzicht en weet je hoe je klantrelaties kunt uitbouwen en onderhouden? Dan is de rol van Area Sales Manager bij Mpac Langen wat voor jou.

Wat ga je doen?

Als Area Sales Manager bij Mpac ben je verantwoordelijk voor het leveren en beheren van een verkoopbudget binnen een toegewezen verkoopterritorium. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van ons klantenbestand en het vestigen van nieuwe klanten door actief onze productportfolio, initiatieven en diensten te promoten.

Je voert regelmatig verkoopgesprekken en zorgt ervoor dat klantvragen snel en effectief worden beantwoord. Wanneer nodig, los je problemen van klanten op locatie op. De rol van Area Sales Manager is een hybride rol waarbij je deelneemt aan strategische bedrijfsontwikkelingsactiviteiten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Ontwikkelen en uitvoeren van gedetailleerde verkoopplannen om de vastgestelde budgetten te behalen.
  • Coördineren met interne teams zoals verkoopondersteuning en engineering om ervoor te zorgen dat offertes tijdig, volledig en van hoge kwaliteit zijn.
  • Verzorgen van productpresentaties en analyseren van verkoopprestaties, die je vervolgens presenteert aan het management.
  • Actief bijdragen aan verkoop- en marketingacties.

Vereisten

Ons aanbod

  • Wij volgen de CAO Metalektro met een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen.
  • Een collectieve pensioenregeling en vrijwillige verzekering;
  • Je krijgt van ons een laptop om jouw werk goed te kunnen doen;
  • Het is mogelijk om via ons trainingen en cursussen te volgen die aansluiten bij jouw functie;
  • Leuke bedrijfsuitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Werken bij Mpac betekent deel uitmaken van een wereldwijd opererende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en groei. Hoewel jouw werktijden flexibel zijn en deel afhankelijk van de behoefte van onze internationale klanten, krijg je de kans om je werk in te richten op een manier die bij jou past.

Wie ben jij?

  • Je hebt maximaal 5 jaar ervaring in een salesrol binnen de foodindustrie, bij voorkeur met end of line verpakkingsapparatuur.
  • Je hebt een relevante opleiding richting engineering, bedrijfskunde of sales.
  • Je spreekt vloeiend Engels en bent bekend met de UK-markt.
  • Je bent commercieel en kan goed onderhandelen.
  • Je hebt ervaring met strategische verkoop en klantrelatiebeheer, en bedreven in het presenteren van technische oplossingen en unieke verkoopargumenten.

Interesse? Solliciteer via onderstaande knop of maak je interesse kenbaar via sollicitatie@mpac-group.com. 

Vragen? Neem dan contact op met onze HR afdeling via 0246486655.

Wie is Mpac Langen?

Mpac Langen ontwerpt en produceert geautomatiseerde verpakkingsmachines voor bedrijven in de hele wereld. Dit doen wij in verschillende segmenten van de Fast Moving Consumer Goods (FMCG)-branche, o.a. Healthcare, Food & Beverage en Pharma. Wij maken deel uit van Mpac Group, met productievestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Nederland en verkoop- en servicekantoren in Singapore en Thailand. Vanuit deze locaties bedienen we onze klanten wereldwijd. Kom jij ons team versterken?

* Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. *

Solliciteer nu

Solliciteer dan nu op deze functie als Area Sales Manager

  • Max. file size: 50 MB.
  • By clicking "Submit", you are consenting to the data you provide in this form being processed by us for marketing purposes, market research, and in order for us to contact you or send you information for business purposes. Mpac Group may also disclose the data within its group of companies and to its professional advisers, regulators and agents for the above purposes.